1 noiembrie 2011

"Viaţa unei zile" - un film realizat de mii de oameni simpli

Pe 24 iulie 2010, mii de oameni din întreaga lume au inregistrat clipuri video cu aspecte din viaţa lor , pentru a lua parte la proiectul de nivel mondial "Viaţa unei zile", un experiment cinematografic care dorea să documenteze aspectul unei singure zi pe pământ. 

Din mai mult de 4.500 de ore de înregistrari video şi încărcate pe YouTube, directorul premiat cu Oscar, Kevin MacDonald şi Ridley Scott producător executiv au creat un film de 90 de minute ce oferă o perspectivă amuzantă,surprinzătoare şi emoţionantă a unei singure zi pe pământ.

După lansarea filmului in tari din intreaga lume, inclusiv aparitii la Sundance, Berlin, SXSW şi festivalul de film din Sydney, "Viaţa unei zile" vine în cele din urmă acasă, pe YouTube, integral şi mai ales în mod gratuit.

Incepand de astazi puteti viziona "Viaţa unei zile" pe YouTube, disponibil cu subtitrare în 25 de limbi. Deci, dacă nu l-aţi văzut încă sau doriti sa retraiti experienta pe care The Times de la Londra o consideră că "o piesă palpitantă de cinema" şi Washington Post a numit-o "o realizare profundă," acum este şansa ta.

2 comentarii: