28 iunie 2011

Se dezmorțește Oradea în week-end: vin Serbările Cetății!

Iuhuuuu! In sfarsit ne mai dezmortim un pic, avand parte in acest week-end, mai precis incepand de vineri (1 iulie) si pana duminica (3 iulie) inclusiv, de a 11-a editie a "Serbarilor Cetatii". Editia din acest an este organizata de Direcţia de Dezvoltare a Primăriei, si va cuprinde spectacole de teatru cu personaje de acum câteva sute de ani, demonstraţii de jonglerii cu foc ale cavalerilor de la Mediaş, concursuri şi lecţii de tras cu arcul, lectii de dansuri medievale, tururi de vizitare cu explicaţii oferite de specialişti în istorie şi în arhitectură, prezentare de cai de rasă frizieni.



Partea muzicală a Serbărilor va cuprinde vineri, începând cu ora 20, trei recitaluri, susţinute de solistul orădean Noris, de trupa şi de formaţia Timpuri Noi. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, vor cânta Ducu Bertzi şi Ansamblul Bihorul, urmând ca în ultima seară, duminică, orădenii să-i poată vedea în concert pe Blackbeers şi Taxi.

Din pricina lucrărilor de reabilitare, toate evenimentele au fost concentrate în zona estică a fortăreţei, în perimetrul delimitat de Biserica Romano-Catolică, Bastionul Crăişorul şi Bastionul Roşu.
Programul manifestarii

(sursa: ebihoreanul)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu