7 octombrie 2011

Mă mut la mama!


"Mă mut la mama!" Departe de mine gandul de a revenii la "cuibul" parintesc :))), este vorba de piesa de teatru la care am fost joi seara la Casa de Cultura a Municipiului Oradea, reprezentatia facand parte din sirul de evenimente dedicate Toamnei Oradene.

Am ras cu lacrimi! O comedie excelenta, pe alocuri insa usor trista, sau chiar cu accente tragice. Povestea optimista, rupta din realitatea vietii de familie si jucata exceptional de cei trei actori de la teatrul D'AYA din Bucuresti a facut sa nu simt curgerea timpului, in cele doua ore si ceva ale reprezentatiei.

Piesa a fost genial scrisa de cei doi actori Andreas Petrescu si Gabriel Fatu, si dupa cum cei doi la finalul "jocului", printre aplauzele spectatorilor ne-au marturisit, ca ar fi fost scrisa special pentru "mama" lor, actrita Adriana TRANDAFIR.

Povestea este urmatoarea: "Doi frati, cu varste apropiate de 30 de ani, unul parasit de sotie, iar celalalt inselat de iubita, hotarasc sa se reintoarca acasa la mama, pentru a continua sa traiasca partea cu copilaria. Mama,vaduva fiind, desi e singura in casa, are un iubit.... L-a cunoscut la facultate, mama e STUDENTA!!! Cand apar baietii acasa, apar si conflictele. In primul rand apar gelozii pe dormitor, fiecare are senzatia ca "mamica" il iubeste mai mult pe celalalt, iar ideea ca mama are un iubit, ca si ea are dreptul la dragoste, la viata, e de neconceput, in mintea celor doi: Mama este MAMA. Si atat!!! ............." (d'aya)

De veti avea ocazia sa fiti prin preajma unui teatru la care se joaca aceasta piesa,sa nu o ratati, MERITA VAZUTA!

P.S.: de tineti dieta, aceasta se va duce pe "apa sambetei", pentru ca in cele doua ore veti pune sigurat pe voi un kil' in plus, de la atata ras! :))))

Distributia:
Adriana TRANDAFIR - (MAMA)

Andreas PETRESCU - (Andrei, fratele mai mare)

 Gabriel FĂTU - (Gabriel, fratele mai mic)

Scenografia: Iuliana GHERGHESCU
Regia: Gelu COLCEAG

O secventa din piesa o puteti viziona intr-o inregistrare video de pe youtube:

Un comentariu:

  1. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei mai bine de 6 luni, toată speranța s-a pierdut. M-am gândit că nu-mi voi mai vedea niciodată soțul pentru că m-a blocat pe toate rețelele de socializare pe care le puteam folosi pentru a-l contacta. Acest lucru m-a lăsat trist și zdrobit până când am cunoscut-o pe Dr. Ellen. I-am explicat totul și mi-a promis că totul va fi bine în 3 zile. I-am urmat instrucțiunile și după ce vrăjile au fost făcute spre surprinderea mea, soțul meu m-a sunat și mi-a cerut iertare. Acum soțul meu s-a întors acasă și mă tratează foarte bine și acum trăim fericiți împreună, contactați-l pentru ajutor:
    *dacă vrei să te reîntâlnești cu cei dragi.
    *daca vrei sa ramai insarcinata.
    *dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *dacă vrei o putere spirituală.
    *Dacă doriți să opriți avortul.
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com {+2349074881619}

    RăspundețiȘtergere