6 octombrie 2011

Dincolo de rivalitate şi concurenţă există respect şi onoare

Steve Jobs, co-fondatorul Apple, a murit. Decesul lui a fost anuntat printr-un comunicat al companiei Apple. În vârstă de 56 de ani, Jobs avea mai multe probleme grave de sănătate - inclusiv cancer pancreatic, pentru tratarea căruia a făcut şi un transplant de ficat, în 2009. Când boala a ajuns în fază terminală, Steve Jobs renunţase la conducerea gigantului Apple.


Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a postat pe site-ul de socializare un mesaj în memoria lui Steve Jobs: "Steve, mulţumesc pentru că ai fost un mentor şi un prieten. Mulţumesc că ai arătat că ceea ce ai construit poate schimba lumea. Îmi va fi dor de tine".

Pe site-ul Google a fost postat un mesaj scurt: "Steve Jobs, 1955-2011". Atunci când utilizatorii dau click pe numele lui Jobs, sunt redirecţionaţi către site-ul Apple.



Preşedintele SUA, Barack Obama:"Michelle şi cu mine suntem trişti să aflăm de moartea lui Steve Jobs. Steve a fost unul dintre cei mai mari inventatori americani - suficient de curajos încât să gândească diferit şi să creadă că poate schimba lumea. A fost suficient de talentat încât să o facă. Prin faptul că a construit cea mai mare companie americană în garajul său, Steve Jobs a ilustrat perfect ingenuitatea americană. A revoluţionat tehnologia, făcând-o nu doar accesibilă, ci şi intuitivă şi amuzantă. Astfel, a adus bucurie milioanelor de adulţi şi copii. Steve spunea că trăieşte fiecare zi ca şi când ar fi ultima. Exact aşa făcea. Lumea a pierdut un vizionar".


Fondatorii Youtube, Chad Hurley and Steve Chen"A fost o onoare să lucrăm cu Steve Jobs. Va rămâne întotdeauna o inspiraţie"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu