21 septembrie 2011

Ninja Business Card

Lasand stetoscopul "agatat in cui" si defibrilatorul in "rastel" o vreme, intr-o perioada speciala si minunata pentru mine, cea de "dadaca" la proprii fii, am profitat de dramul de timp liber si m-am jucat un pic cu webdesignul, modificand ici si colo la site-uri sau blog. Cea mai mare schimbare, in bine zic eu, am facut-o la site-ul sotiei, adaptand la template-ul de Google Sites un template xml de blooger gasit la liber pe net.



Din pacate, Google Sites are o politica stricta in ceea ce priveste modificarile aduse site-urilor, neacceptand de exemplu template-uri importate, chiar si dinspre blogger, care este conceput tot de gigantul Google.

Sunt oferite in schimb unelte de modificare a sabloanelor Google Sites, lasand o oarecare "libertate de miscare" celor pasionati de webdesign, si vorbesc aici de amatori, Google Sites fiind un instrument de creeare wysiwyg de site-uri mai mult pentru cei ca mine, fara cunostinte de HTML, CSS, XML, MYSQL sau alte "grozavenii" IT, profesionistii apeland bineinteles la alte "jucarii" de CMS de genul Joomla, Wordpress, Drupal,etc

Cautand targetat pe Google template-uri de site varianta business card, pentru site-ul nevestei :), am dat de acest clip pe youtube, in care un tanar "ninja" transforma cartile de vizita in veritabile arme albe. Urmariti videoclipul si veti exclama ca si mine, de uimire si admiratie pentru talentul pustiului: UAU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu