21 septembrie 2011

Câinii... nu au grijă de nimic!

Noul slogan turistic romanesc "Explore the Carpathian garden" in opinia unui tanar maghiar internaut pe nume Géczi Gábor, ar trebui modificat in "Explore the Carpathian collapsed building"

O plimbare prin centrul Oradei cu Google Earth mi-a lasat un gust amar, gasind o poza de langa Piata Mare, imagine ce surprinde schelele si planseul prabusit al constructiei mall-ului Oradea Plaza de la accidentul petrecut in 12 februarie 2009, tragedie soldata cu un mort si trei raniti (n-am sa uit niciodata acel accident, fiind primul medic de urgenta sosit la locul tragediei...ma ateptam la zeci de raniti si morti.....imi era frica sa nu prabuseasca in continuare  constructia peste noi....bietul muncitor zdrobit de planseul "criminal" schitat "pe genunchi" de arhitect...)

In opinia mea, si pentru binele turismului romanesc, poze de genul celei cu mall-ul prabusit nu au ce cauta pe Google Earth, cu atat mai putin aceasta descriere: "Kutyák ..nem vigyáznak semmire", adica mai pe romaneste: "Câinii... nu au grijă de nimic". Care câini?

Poza din centrul orasului Oradea, inclusa de acest domn la categoria "Hungary Old", o gasiti si aici: http://www.panoramio.com/photo/24345394, iar cei care cred ca aceasta poza nu ne reprezinta orasul, apasati link-ul din dreapta pozei: Report inappropriate or offensive

Daca aveti instalat Google Earth, apasati pe acest link de descarcare a fisierului GoogleEarth_PlaceMark ce va deschide harta centrului Oradei, asa cum am capturat-o in poza de mai sus.

Un comentariu:

  1. unii "e nesimtiti", domnţ doctor. Dar padure fara uscaturi nu se poate. Ne musca unii cum pot. Principalul sa nu-i lasam sa+si faca de cap. Am raportat fotografia ca nelalocul ei.

    RăspundețiȘtergere